Spelbrekers
Spelbrekers
Van Meewerken naar Samenwerken

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste Spelbrekers-weetjes?

Abonneer je op één van onze social media kanalen!


Menu

 

Spelbrekers geeft je tonnen inspiratie en reikt methodes en inzichten aan om optimaal samen doelstellingen te realiseren. Het kan gaan om doelstellingen in je gezin, een vereniging, je team, je bedrijf, een politieke constellatie of elk ander  'veld' waarin iets samen wordt gerealiseerd. 

Achter Spelbrekers zit een team van professionele coaches die je met concrete raad en daad kunnen bijstaan wanneer je de aangereikte tips begint toe te passen.

Spelbrekers

#1312spelbrekers

Het boek 'Spelbrekers, van meewerken naar samenwerken' werd officieel gelanceerd op donderdag 13/12/2018 in het evenementencentrum van Roularta, Researchpark 120, Zellik.

Met niet minder dan​ 75 enthousiaste aanwezigen was het een full house geanimeerd door Marc Buelens, Emeritus Professor of Management, Vlerick Business School, die met een schitterende opening over grenzen meteen de toon zette. De spelbrekers, uitgedaagd door Marc Buelens en Philippe Belpaire (Roularta), deden hun verhaal over het schrijven van spelbrekers uit de doeken.

De avond eindigde met een signeersessie, een foto-shoot en een gezellig netwerkmoment.

Een woord van dank aan alle aanwezigen, alle mensen die verwittigden dat ze er niet bij konden zijn, Philippe Belpaire en Kristien De Brauwer van Roularta voor de omkadering en Marc Buelens voor de inspirerende opening en moderatie. Onze excuses aan iedereen die er graag was bij geweest, maar om een of andere reden te laat over de lancering was ingelicht.

De foto's vertellen de rest van het prachtige verhaal van 13/12.

...